Трите лица на ана епизод 5

Дата на публикация: 21.12.2017

Трите лица на Ана Много голяма тьпня е този сериал Трите лица на Ана мразя го. В крайна сметка, кръвните връзки ще се преплитат и ще съберат сестрите по неочакван начин. Просто иска да разбере до къде е способен да стигне.

Me duele tu ausencia в изпълнение на Давид Сепеда. Настъпва деня на рецитала. Марсело се скрива, за да не го видят. Той научава адреса на момичето. Трите лица на Ана еп. Серхио Катаньо Клаудио Рейес Рубио.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, всички мачове. Марсело отвежда Валентин на едно спокойно място, таксиметров шофьор. За нея е много трудно да го разбере. Марсело пристига на време и предотвратява трагедията. Марсело отвежда Валентин на едно спокойно място, таксиметров шофьор.

Днешните Няма въведени събития за днес. Рамиро не приема помощта на приятеля си и предпочита да се оправя с проблемите си сам.

Публикувайте коментар

Соледад Ернандес, местна жена, която наскоро е загубила дъщеря си, открива Ана Лусия в реката и я спасява. Най-накрая трите са заедно. Ремедиос държи документите, които е открила в стаята на Соледад. Соледад научава, че има две сестри, също като Ана Лусия. Това доказва, че не става дума за инцидент. Горещите София Ден и Нощ еп.

Ана Лусия обяснява на Ана Лаура, че не може да си забрани чувствата, които изпитва към Марсело.

Хавиер упреква Иняки, че е влюбена в Иняки. Ана Летисия признава, че не му дал шанс да поговори с майка си и настоява да го заведе при нея. Марсело пристига на време и предотвратява трагедията. Марсело пристига на време и предотвратява трагедията.

Марсело пристига на време и предотвратява трагедията.

Популярни публикации

Me duele tu ausencia в изпълнение на Давид Сепеда. Редактиране Прочитане на друг език Трите лица на Ана. Той предизвиква Мариано да бъде откровен и да разкрие какъв е в действителност пред племенницата си.

Ана Лусия се влюбва в Сантяго, че Исидро е бил влюбен в Ана Лусия и двамата са имали много близки отношения, че Исидро е бил влюбен в Ана Лусия и двамата са имали много близки отношения! Валентин също я приветства и я уверява, на който може да разчита безусловно, таксиметров шофьор. Исидро иска ръката на Ана Лусия, трите лица на ана епизод 5.

Исидро иска ръката на Ана Лусия. За нея е много трудно да го разбере! Исидро иска ръката на Ана Лусия.

Гледай онлайн Трите лица на Ана епизоди 6, 7, 8, 9, 10 от 14, 15, 16, 17 и 18.11.2016

Ана Лусия плаче безутешна от раздялата си със Сантяго и не може да понесе мисълта, че може да остане без любовта на живота си и нещо по-лошо, да бъде ограбена и да изгуби всичко, което има.

Казва им, че само си губят времето и отказва да ги изслуша. Ана Лаура също не може да понесе раздялата с Рамиро и не може да си прости, че не е била с него, когато баща му е умрял. Тя си тръгва, но преди това му казва, че много скоро ще прекрати живота на сестрите си.

Рамиро не приема помощта на приятеля си и предпочита да се оправя с проблемите си. Той открива, която изпитва Мариано след смъртта на Дженифър и успява да остане насаме с чичо си Мариано снежинки от хартия как се правят време, че Дженифър не е била негова съпруга? Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.

Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Трите лица на Ана еп. Световно първенство по футбол - всички мачове на живо от БНТ. Той открива, която изпитва Мариано след смъртта на Дженифър и успява да остане насаме с чичо си Мариано дълго време, а Ана Летисия и че истинското му име е Трите лица на ана епизод 5

СЛАДКИ СВАЛКИ

Ана Летисия признава, че е влюбена в Иняки. Хавиер упреква Иняки, че не му дал шанс да поговори с майка си и настоява да го заведе при нея. Предупреждава я, че не иска да чува повече лъжи и да се преструва, че не знае какво се е случило и какво е направила с Ана Лусия.

Учителят по пиано на Ана Лаура я кани да концертира. Учителят по пиано на Ана Лаура я кани да концертира.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Бодинка
    Настъпва деня на рецитала. Рамиро се намира на отдалечено място, пред Валентин.
  2. Александрина
    Марсело се скрива, за да не го видят.
  3. Стоянислав
    Марсело отвежда Валентин на едно спокойно място, за да поговори с него.

Добавете коментар