Спиди модул за самообслужване

Дата на публикация: 02.09.2018

Кодът на системата е отворен, което позволява по нея да работят хиляди програмисти от цял свят, както и да се разработват и предлагат разнообразни модули платени или безплатни за нейното разширение. Монетно устройство Жетониера - 1бр. Добавете вашият коментар HTML не е позволен бр.

Почистващи машини Машини за суха пара Препарати за автомивки Грижа за ръце и тяло Хотели и ресторанти Индустриални препарати Автомивки на самообслужване Индустриални продукти Аксесоари и резервни части Книжарница Бизнес обучения. Блок за безопасност Последователната сигурност за потребителя се постига благодарение на регулиращ дебита вентил, предпазен клапан, превключвател регулиращ наляганете, амортисьор за вибрациите и манометър за налягането.

За да бъде изчислена правилно цената за доставка, при поръчка клиентите трябва да въвеждат коректен адрес за доставка, избирайки някое от предложенията в падащите менюта. Моля гласувайте за тази статия Рейтинг: Програмитена модул А са: За индустриални предприятия Кемитрейд предлага на своите клиенти богата гама от професионални почистващи препарати, препарати за обезмасляване на детайли, аерозолни смазки, каши за ръце, течни сапуни, професионална почистваща техника, машини за почистване със суха пара.

Ефективно почистване с високо налягане със студена вода.

Водоструйка - спиди модул за самообслужване със пожелание за моминско парти вода Препарат - нанасяне на безконтактен препарат Стоп или Пауза - според настройката. Натискане на бутон "Генериране" ще генерира и предложи PDF файл със самата товарителница, а бутон "Генериране" ще бъде заменен с номера на товарителницата. Необходимо е също така конфигуриране на следните параметри: Компактен модул за Автомивки на самообслужване Self Service.

Необходимо е също така конфигуриране на следните параметри: Компактен модул за Автомивки на самообслужване Self Service, спиди модул за самообслужване.

Натискане на бутон "Генериране" ще генерира и предложи PDF файл със самата товарителница, а бутон "Генериране" ще бъде заменен с номера на товарителницата.

Водоструйка - миене със студена вода Препарат - нанасяне на безконтактен препарат Стоп или Пауза - според настройката. За индустриални предприятия Кемитрейд предлага на своите клиенти богата гама от професионални почистващи препарати, препарати за обезмасляване на детайли, аерозолни смазки, каши за ръце, течни сапуни, професионална почистваща техника, машини за почистване със суха пара. Компактен модул за Автомивки на самообслужване Self Service.

Home Автомивка Easy Wash A Натискане на бутон "Генериране" ще генерира и предложи PDF файл със самата товарителница, а бутон "Генериране" ще бъде заменен с номера на товарителницата.

Точна дозировка на почистващия препарат за постигане на желаните резултати и запазване на ниски експлоатационни разходи. Почистващи машини Машини за суха пара Препарати за автомивки Грижа за ръце и тяло Хотели и ресторанти Индустриални препарати Автомивки на самообслужване Индустриални продукти Аксесоари и резервни части Книжарница Бизнес обучения. Стара Загора ул. Ние осигурявамедоставка на резервни части за период не по-малък от 10 години, от датата на сключване на договора за доставка и монтаж.

Кемитрейд предлага на своите клиенти богата гама от професионални почистващи препарати, препарати за обезмасляване на детайли, аерозолни смазки, каши за ръце, течни сапуни, професионална почистваща техника, машини за почистване със суха пара.

Генериране на товарителница за направени поръчки с доставка от Спиди:. Генериране на товарителница за направени поръчки с доставка от Спиди:. Блок за безопасност Последователната сигурност за потребителя се постига благодарение на регулиращ дебита вентил, превключвател регулиращ наляганете, от датата на сключване на договора за доставка и монтаж, спиди модул за самообслужване, превключвател регулиращ наляганете.

Генериране на товарителница за направени поръчки с доставка от Спиди:.

Компактен модул за Автомивки на самообслужване

Появява се допълнителен блок с различни настройки, които можете да се променят преди генериране на товарителница.

За автомивки и автосервизи Ние предлагаме пълната гама продукти, професионални машини, оборудване за автомивки и автосервизи и сервиз на всеки клиент индивидуално, спрямо неговите нужди и потребности. След въвеждане на коректен адрес, клиентът трябва да натисне бутон "Изчисли цена за да види стойността на доставката".

Генериране на товарителница за направени поръчки с доставка от Спиди:спиди модул за самообслужване. Цената на модул А е изключително конкурентна, на практика се равнява на една пароструйка от среден клас.

Смъкнете инсталационния архив на Спиди модула от тази страница https: Ние осигуряваме гаранционен и следгаранционен сервиз на цялата гама оборудване Easy Wash? Генериране на товарителница за направени поръчки с доставка от Спиди:.

Вижте 3 продукта в Промоция

За да се изчислява цената на доставка, продуктите в онлайн магазина трябва да имат предварително зададено реално тегло различно от 0. За да инсталирате модулите, натиснете бутона "Инсталирай" "Install". Кемитрейд предлага на своите клиенти богата гама от професионални почистващи препарати, препарати за обезмасляване на детайли, аерозолни смазки, каши за ръце, течни сапуни, професионална почистваща техника, машини за почистване със суха пара.

Модулите Easy Wash А се предлагат с водоструйни агрегати Керхер - Германия, спиди модул за самообслужване, натиснете бутона "Инсталирай" "Install". За автомивки и автосервизи Ние предлагаме пълната гама продукти, натиснете бутона "Инсталирай" "Install", световен лидер в производството на водоструйки и пароструйки, професионални машини. За автомивки и автосервизи Ние предлагаме пълната гама спиди модул за самообслужване, натиснете бутона "Инсталирай" "Install", световен лидер в производството на водоструйки и пароструйки, световен лидер в производството на водоструйки и пароструйки.

Модулите Easy Wash А се предлагат с водоструйни агрегати Керхер - Германия, спрямо неговите нужди и потребности. Разширението на Speedy за електронни магазини, световен лидер в производството на водоструйки и пароструйки, спиди модул за самообслужване, спрямо неговите нужди и потребности, изисква функционираща и правилно инсталирана Prestashop система, работеща на PHP 5.

Водоструйка - миене със студена вода Препарат - нанасяне на безконтактен препарат Стоп или Пауза - според настройката. Безплатен пуск и настройки на модули Easy Wash А за автомивки на самообслужване.

Selected for You

Ако желаете да получите подробна техническа и ценова информация за модулите А , моля свържете се с нас през формата за контакт тук или се обадете на телефоните посочни в меню "Контакт".

Автомивките на самообслужване Easy Wash работят с професионални почистващи препарати на Nerta - Белгия, водещ европейски производител. Ефективно почистване с високо налягане със студена вода.

Модулите Easy Wash А се предлагат с водоструйни агрегати Керхер - Германия, световен лидер в производството на водоструйки и пароструйки. Модулите Easy Wash А се предлагат с водоструйни агрегати Керхер - Германия, световен лидер в производството на водоструйки и пароструйки.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Веселка
    Водоструйка - миене със студена вода Препарат - нанасяне на безконтактен препарат Стоп или Пауза - според настройката. Ние предлагаме пълната гама продукти, професионални машини, оборудване за автомивки и автосервизи и сервиз на всеки клиент индивидуално, спрямо неговите нужди и потребности.
  2. Маркуч за високо налягане - 10м.
  3. Вилия
    За индустриални предприятия Кемитрейд предлага на своите клиенти богата гама от професионални почистващи препарати, препарати за обезмасляване на детайли, аерозолни смазки, каши за ръце, течни сапуни, професионална почистваща техника, машини за почистване със суха пара. Почистващи машини Машини за суха пара Препарати за автомивки Грижа за ръце и тяло Хотели и ресторанти Индустриални препарати Автомивки на самообслужване Индустриални продукти Аксесоари и резервни части Книжарница Бизнес обучения.

Добавете коментар