Основен ръб на призма

Дата на публикация: 14.07.2018

Намерете лицето на повърхнината на правилна призма с височина 5см,ако основата е: Паралелепипед е права призма, чиито основи са успоредници.

Ако имаш въпроси, ще се радваме да ти отговорим! Наистина понякога става много смешно , но не е правилно. Задачи по математика с естествени числа. Архив от тестове на МОН. Това е трейлър с избрани моменти от урока!

Нови задачи за 4 клас. Означи капака на кутията както е показано във видеото и ми напиши четирите стени с букви. Нови задачи за 4 клас. Нови задачи за 4 клас. Правилна основен ръб на призма Упражнение Тук ми драсни, аз ще го изпратя на учител да го погледне, Асене.

Tyrsim V obem na prizma.

Правоъгълниците

N-стенна призма е тяло с основи правилни многоъгълници, а останалите му n стени са успоредници или правоъгълници. Какво ли е общото между кутията за подаръци, тази за пица и зарчетата? Страхотен сайт със страхотни учители! За останалите виждаш техните съкратени версии. Ние сме също много щастливи, че ти помагаме толкова много: Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия.

Здрасти, Георги, всичко може:

  • Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел.
  • Правилни и неправилни дроби. Мила Малиганова Ученик

Ще ти помогне да станеш още по-добра и да ти е още по-интересно: Изравняване на величини Логически задачи", основен ръб на призма. Лице на повърхнина на права призма. Хайде да я решим заедно: Учи с уроците на разбираем интересен език. Хайде да я решим заедно: Учи с уроците на разбираем интересен език! Задачи за състезания и олимпиади. Призмата има ли общо с правоъгълния паралелепипед.

Пирамида. Правилна пирамида.

Tova go razbrah oshe vav chasa ,no vse pak blagodarq ochakvah mojebi da dadete kak se chartae razgavka na prava prizma zashotto utre ni iskat da pravim maketche na prava prizma i otdelno da napravim 2 charteja na razvivki na pravi prizmi Мишел Петрова Йорданова Ученик Наистина понякога става много смешно , но не е правилно.

Каква е формулата за лице на околна повърхнина! Събиране изваждане с преминаване. София Дурова Ученик Симетрала и ъглополовяща в триъгълник и четириъгълник. Давате ни го по-ясно и от учебника:.

Призма.Правилна призма.

Имайте предвид, че това може да стане причина за изтриването на цялата статия или раздел. Сияна Георгиева Ученик Beshe mi dosta trudno no ve4e vsi4ko mi e qsno.

Давай да решим задачата заедно. Давай да решим задачата заедно, основен ръб на призма. Цвет Николова Друг Следи всичко важно за Уча. Цвет Николова Друг Следи всичко важно за Уча.

Давай да решим задачата заедно. Тези уроци много ми помагат.

Правоъгълна призма - основен и околен ръб

Степени и периодичност на остатъците. Задачи за 2 клас Умножение и деление с 3. Търсим маса на тялото M. Влез в профила си!

Влез в профила си. Влез в профила си. Статии без посочени източници.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Шинко
    Намерете обема на призмата.

Добавете коментар