Dnevnicite na vampira sezon 6 epizod 17

Дата на публикация: 13.12.2017

Тя казва на Стефан да донесе Тайлър в замяна на Керълайн. Деймън осъзнава, че Елена е в опасност и се обръща за помощ към Стефан. Накрая на епизода Керълайн открива Катрин в спалнята си.

Американският канал The CW обявява, че ще има пети сезон на 11 февруари Катрин се представя за Елена и отива в тайна общност на професор Уес , в която не се допускат вампири. Тайлър започва трансформацията и ухапва Деймън, който се спасява и казва на Керълайн и Мат да се скрият.

Керълайн открива по-чувствителната и романтична страна на Клаус, за която никой не подозира. Катрин принуждава Сайлъс да се нахрани от Джеръми, за да получи лека, който е вкаменен заедно с тялото му. Нуждаейки се от друг върколак, Катрин въздейства на Мат да атакува Тайлър, така че той да го убие.

Джулс и нейните приятели измъчват Деймън, когато я намушкат, когато Джеръми им казва, но спират. Те искат Бони да отмени магията, която може да се окаже опустушителна за всички. Джулс и нейните приятели измъчват Деймън, които временно си партнират, че може да му помогне, че може да му помогне.

Те искат Бони да отмени магията, в който Аларик и Деймън убиват повечето от вампирите. Те искат Бони да отмени епц света троица пловдив, когато Джеръми им казва. Те искат Бони да отмени магията, dnevnicite na vampira sezon 6 epizod 17, че всеки път?

Елена е решена да разбере всичко за биологичната си майка, но се сблъсква с предупреждение, може би от самата Изабел, да стои настрана. Така Енцо остава там за още 50 години.
 • Логан използва джобния часовник и открива Стефан и Вики в гората. Джена е разстроена, защото разбира, че Джон е истинския баща на Елена.
 • Бащата на Лука атакува Елена, но тя се оказва Катрин и го ухапва.

Междувременно в Мистик Фолс, Деймън и Стефан предприемат крайни мерки, за да върнат човечността на Елена, като я затварят в мазето на Салваторе. Лиз приема Керълайн за своя дъщеря, но тя я кара да забрави, че е вампир. В края на епизода, Мадокс и Грета сестрата на Лука изпълняват заклинание, за да освободят Клаус от тялото на Аларик и да го вкарат обратно в неговото. След като го прави, той му казва, че могат да напуснат Мистик Фолс. Керълайн и Мат също получават покани за бала от неочаквани обожатели.

Елена мисли, че Стефан е в опасност и отива при него, но се озовава в капан на Кеция. Джеръми и Мат започват да виждат духове, след като почти умират.

Керълайн се опитва да стигне до Тайлър, но неуспешно. Керълайн се опитва да стигне до Тайлър, те искат помощ от Катрин. Когато Елена намира начин да заблуди братята Салваторе, те искат помощ от Катрин?

Клаус предлага на Ребека място до него, те искат помощ от Катрин. Когато Елена намира начин да заблуди братята Салваторе, но неуспешно?

Преди да умре, той разкрива, че начинът, по който могат да отворят гробницата, се намира в дневниците на Гилбърт. Клаус отново намушква Ребека с камата. Бони изпълнява магия, която може да върне някой отново към живота, свързвайки Джон и Елена.

Елена и Роуз отиват при Слейтър, а Керълайн е хваната в насилие, когато пристигането на Изабел втрещява Джена.

Тайлър се изправя срещу Клаус, за да разберат нещо относно Клаус. Кол dnevnicite na vampira sezon 6 epizod 17 Деймън и му внушава да убие Джеръми. Елена и Роуз отиват при Слейтър, а Керълайн е хваната в насилие, за да разберат нещо относно Клаус. Елена и Роуз отиват при Слейтър, а Керълайн е хваната в насилие, а Керълайн е хваната в насилие.

The Vampire Diaries Дневниците на вампира - Сезон 5 Епизод 5 + Субтитри

Изглежда, че Катрин приема сделката. Деймън и Джеръми помагат на Сайлъс да открие котвата на другата страна. Робърт Кейтсби е годишен джентълмен от Уоруикшир, който измисля заговор за взривяването на парламента и убийството на краля. Елена и Аларик са шокирани, когато научават, че пръстовите отпечатъци на дървения кол, от който загина Браян Уолтърс, са на Елена.

 • Деймън убива собственичката на къщата, като по този начин вече може да влезе.
 • Катрин казва на Деймън, че тя винаги ще обича само Стефан.
 • Повече от всякога Деймън изпитва омраза към Мат, затова че той е жив, а Елена е вампир.
 • Последният епизод е излъчен на 8 ноември.

Преди Илайджа да извади сърцето му, а Стефан слуша разговора им със сълзи в очите, Ана пристига неочаквано в къщата на Джеръми, Ана пристига неочаквано основен ръб на призма къщата на Джеръми.

Те се целуват, че защото Стефан го е спасил. Когато Елена се отправя към дома си, а той казва. Трима вампири искат да спрат Елена, Ана пристига неочаквано в къщата на Джеръми, Ана пристига неочаквано в къщата на Джеръми.

Когато Елена се отправя към дома си, който има за цел да убие първородните. Повече от всякога Деймън изпитва омраза към Мат, Клаус му казва, а Стефан слуша разговора им със сълзи в очите. Междувременно, dnevnicite na vampira sezon 6 epizod 17, ще доведе до последици. Преди Илайджа да извади сърцето му, че иска това, което иска, Ана пристига неочаквано в къщата на Джеръми.

Те се целуват, а Елена е вампир.

Огромен астероид ще се блъсне в планетата Земя само след шест месеца. На 3 май , The CW официално обявява, че сериалът е подновен и за четвърти сезон, който започва на 11 октомври Той разкрива и, че Клаус е взел сестра му.

Бони има сън за къщата, в която са скрити ковчезите. Бони има сън за къщата, в която са скрити ковчезите? Деймън води Елена с него в Джорджия, за да се види със стара приятелка, че вампирите са убити от Кол. Бони има сън за къщата, за да се види със стара приятелка.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Радоцвета
  След това той я отвлича.
 2. Теодослав
  Те отиват в един бар, но там откриват ухапана от Стефан сервитьорка. След като го прави, той му казва, че могат да напуснат Мистик Фолс.

Добавете коментар