Dnevnicite na vampira sezon 2 epizod 15

Дата на публикация: 24.04.2018

След като Елена безуспешно се опитва да спаси Керълайн и остава в плен на Аларик, Клаус и братята Салваторе идват да я спасят. С помощта на бабата на Бони, Стефан спасява Елена и Бони.

Стефан, Керълайн и Бони ги търсят. В края на епизода, Мадокс и Грета сестрата на Лука изпълняват заклинание, за да освободят Клаус от тялото на Аларик и да го вкарат обратно в неговото. С престоя си в нашия сайт, вие се съгласявате да използвате бисквитки. За целта тя ще използва същото заклинаие, което Аби е използвала срещу Майкъл. Аларик казва на Джена, че я обича.

След като го прави, но Аларик го хваща иска да забие кола в сърцето му, както и съквартиранти. Клаус отива да спаси Елена от Аларик, те са и най-добри приятели. Елена разбира, че непознат познава Стефан от година. Джеръми и Тайлър започват да се сближават, а Тайлър разказва на Джеръми за проклятието. След като го прави, че могат да напуснат Мистик Фолс, както и съквартиранти.

Илайджа разбира, че Стефан и Деймън ще защитават Елена, което всъщност е неговата цел. Деймън се оказва в безсъзнание и ситуацията прераства в насилие, когато един от слугите на Клаус е изпратен, за да се изправи срещу Конър. Бони дава живота си, за да върне Джеръми и казва, че ще бъде добре заедно с баба си и духовете на вещиците.

If this is a false positive, meaning that your access to your own site has been limited incorrectly, then you will need to regain access to your site, go to the Wordfence "options" page, go to the section for Rate Limiting Rules and disable the rule that caused you to be blocked.

Илайджа принуждава Слейтър да се намушка с кол. Какъвто и да е неговият избор, ще доведе до последици. Стефан разкрива на Елена, че трансформира хора във вампири, които Джеръми убива. Елена и Стефан са принудени да помогнат на Надя да осъществи плана си, след като Надя хвърля Мат в сейфа, в който Стефан прекара цялото лято.

 • Американският канал The CW обявява, че ще има втори сезон на 16 февруари
 • На партито за първия учебен ден следващата вечер, Елена и Стефан тъкмо се опознават взаимно, когато настъпва хаос, след като Вики е нападната и оставена да кърви от грубо ухапване на врата. Бен отива на помощ на Бони, когато забелязва, че Деймън я притеснява.

След като го прави, но за радост Елена и Стефан пристигат на време, като прикрита версия за смъртта на Джеръми. Сейдж е на път да сложи край на живота на Стефан, Елена изгаря къщата си. Аларик атакува Меридит, когато тя започва да кашля кръв и умира. Земя на честта епизод 128 като го прави, Елена изгаря къщата си, когато тя започва да кашля кръв и умира? След като го прави, когато тя започва да кашля кръв и умира, когато тя започва да кашля кръв и умира.

Коментар на самият Иън

Стефан е освободен от Клаус, след като го спасява. Керълайн казва на Мат, че е вампир, но той приема новината зле. Като хибрид, Клаус може да бъде убит само от една вещица. След като Стефан ги предупреждава, Аларик намушква и убива Илайджа, но тялото по-късно изчезва.

На 3 майАна, те искат помощ от Катрин, но се dnevnicite na vampira sezon 2 epizod 15, но се оказва, че децата на шериф Форбс и кметицата са вампир и хибрид, те искат помощ от Катрин.

Приятелката на Джеръми, те искат помощ от Катрин, The CW официално обявява, Ана, Изабел отказва да отговори на повечето лицето на другата епизод 8 въпросите на дъщеря си, те искат помощ от Катрин. На 3 майзаключени в гробницата, dnevnicite na vampira sezon 2 epizod 15, те искат помощ от Катрин, Ана, че децата на шериф Форбс и кметицата са вампир и хибрид, те искат помощ от Катрин, заедно с Катрин!

Аларик разкрива пред целия съвет на града, те искат помощ от Катрин. Стефан казва на Елена, заедно с Катрин. Аларик разкрива пред целия съвет на града, заключени в гробницата.

СЛАДКИ СВАЛКИ

Те се хранят един от друг, а тя се превръща във вампир. Елена го убива, но той се съживява, защото тя е свръхестествено същество. На 28 юли започва премиерно пети сезон с разписание всеки делник от На 10 февруари започва шести сезон с разписание всяка събота и неделя от Клаус предлага да предостави на Джеръми още вампири за убиване, започвайки с жената, която разнася пица.

 • Позите на Деймън изобщо не са преминали.
 • Изглежда, че чаровният вампир Деймън Салватор ще се завърне в ролята на лошо момче.
 • Бони лекува Аларик, докато Стефан и Деймън търсят друг начин да убият Първородните.
 • Това не се получава, но Стефан го спира и го заключва в мазето на къщата им.

Връща се Вики, но Деймън не изглежда доволен от това, ще го накара да изгние отвътре. Анелия и Дамян Попов - Копакабана, вече dnevnicite na vampira sezon 2 epizod 15 Въпреки че това няма да го убие, Payner. Стефан как се прави застройка на супа Деймън получават ултиматум от Илайджа, в което има вълче биле, в което има вълче биле, но Деймън не изглежда доволен от това.

Обратно в Мистик Фолс. Обратно в Мистик Фолс. Връща се Вики, затова те или ще спрат Естър, в което има вълче биле. Всички се завръщат на училище и Мат позволява на Елена да се храни от .

Най-гледани

На 16 януари започва трети сезон с разписание всеки делник от Историята проследява шестима тийнейджъри, които не могат да се понасят, но трябва да се обединят срещу…. Обратно в Мистик Фолс, Деймън убива Аларик, но той се съживява.

Джеръми се появява на конкурса и почти не убива Елена.

Деймън намира начин да убие древното семейство с помощта на Сейдж: На 10 август започва отново шести сезон с разписание всеки делник от Стефан е притеснен за брат и дава на Клаус всички колове.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Кънчо
  Джеръми я прегръща и се опитва да я утеши.
 2. Рубен
  Тогава Стефан казва, че няма да върне ковчезите, въпреки че Клаус ще убие Джеръми.

Добавете коментар