Правопис на съгласните звукове 2 клас самостоятелна работа

Дата на публикация: 23.03.2018

Трудните звукове и букви Упражнение Очаквани резултати по теми от учебната програма: Начало Нови документи Популярни документи Публикувай документ За контакти.

Свържете думите по смисъл. Енциклопедия - теория и практика Г. Това е причината да е отчетен грешен отговор. Лесно е за учене Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Какво е записано на флагчетата? Пишат се буквите на звучните съгласни.

Учебна система "Shine - Ниво 1". Иначе аз съм 5 клас и любимият ми предмет е История. Отговори остроумно на въпроса. Иначе аз съм 5 клас и любимият ми предмет е История. Виж всички начини за контакт. Продуктът е представен с вътрешни страници.

Лесно е за учене Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара.
  • Супер полезен видео урок по български език за 2. Интересно поднесен видео урок ,полезен би бил ако ученици го използват,за да затвърдят чутото в училище.
  • Великите Асеневци Приказки и легенди за владетели и герои: Начало Нови документи Популярни документи Публикувай документ За контакти.

Български език за българи в чужбина

Всяко копиране и репродуциране на информация, представена в този сайт, е равносилно на безусловно приемане на общите условия и определените в тях лицензни условия за ползване. Сайт за безплатни документи Публикувай своя документ. Гергана Денева Администратор Проверка на съмнителните съгласни правим: На кой ред НЯМА правописна грешка?

Алекс Маринов Ученик Учебна система "Shine - Ниво 1".

  • Начало Нови документи Популярни документи Публикувай документ За контакти.
  • Звучните съгласни б , в , г , д , ж , з пред беззвучни съгласни се изговарят като съответните беззвучни п , ф , к , т , ш , с. You do not have the permission to view this presentation.

В аквариума на Радко плуват рибки златоперки. В аквариума на Радко плуват рибки златоперки. Джон Котър, Холгър Ратгебер. Кой ти е любимият предмет. Напишете думите в тетрадките. Учебна система "Shine - Ниво 1".

Presentation Description

Браво на теб и на брат ти! Кошница Регистрация Статус на поръчка. Айсбергът ни се топи.

An eta Sokolova Ученик Браво на теб и на брат ти. Просвета с автор Р. На кой ред НЯМА правописна грешка. An eta Sokolova Ученик Браво на теб и на брат ти.

E-mail или потребителско име

Кои цветя ще полее момичето? Пречистване на организма при домашни условия Г. Много полезен урок Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. На коя буква ще спре кръгът от играта, за да напишем думите правилно?: Напишете думите в тетрадките.

Граматика по английски език за 2. Граматика по английски език за 2. Алекс Маринов Ученик Има думи със звучна или беззвучна съгласна в средата на думата, които се проверяват само в Правописния речник: Елена Василева Ученик Лесно е за учене Влез или се регистрирай за да отговориш на коментара. Без труд почивката не е сладка.

Български език

Джийвс и Устър - том 1 П. Митове и реалност И. Просвета с автор Р. Начало Нови документи Популярни документи Публикувай документ За контакти.

Проверете правописа и свържете? Влез в профила си. WordPress Embed Customize Embed.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Калвия
    In order to view it, please contact the author of the presentation.
  2. Винченцо
    Отговори остроумно на въпроса.:

Добавете коментар