Малки бурканчета за мед на едро

Дата на публикация: 07.03.2018

Цената на едно бурканче с мед с декорация от зебло е 3,20 лв за брой без картичка. Особено подходящ цвят за кръщене на момче е светло синята сатенена панделка, а за момиче бебешко розовият цвят.

Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. PET с алуминиеви капачки. Дизайните, които предлагаме, са модерни и изчистени. Доставката на поръчаните стоки се извършва по куриер на посочен от потребителя адрес и за негова сметка. Буркани за подправки 3 бр. Дървени лъжици Капацитет:

Шпатули за крем Капацитет: Създай парола Защо да се регистрирам в OLX? Бурканче мед 20 мл. Бурканче мед 20 мл. Буркан за подправки G P, ml Кат.

  • Буркан за подправки G W, ml Кат. Ще проверим дали обявата нарушава правилата на OLX, но няма да получиш отговор за докладваната обява.
  • Варна, Област Варна Покажи на картата. Буркан Бебешка храна мл.

В страницата ни може да намерите част от нещата, с които разполагаме Страницата ни се обновява постянно. Буркан Цилиндър мл. Буркан за кафе-капсули Brabantia, Червен Кат. При гореспоменатите констатации за несъответствие, следва да предявявите рекламция съгласно Чл. Цветът на меда може да е малко по-светъл или тъмен. Разнообразните сувенири и подаръчета подходящи за всеки вкус са запазена марка на Подаръци за Сватба.

  • Случайни продукти Тапа за бутилка Руен мл 0.
  • Буркан за спагети Brabantia 2.

Капачка на винт ф 82 мм! Можете да ги видите на живо в магазина ни за пчелни продукти в гр. Така че Вашите гости няма защо да се притесняват. Подаряват се на гости на сватби, малки бурканчета за мед на едро, кръщенета и други ритуали. Буркан за подправки Ocean Morning Garden Blue - 0! Така че Вашите гости няма защо да се притесняват.

Пчелен мед в бурканче с етикет по заявка

Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаната стока от името на първоначалния клиент, направил поръчката, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката. Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Буркан за подправки, ml Кат.

Пчелно млечице в мед и пчелен прашец в мед. Пчелно млечице в мед и пчелен прашец в мед. Пчелно млечице в мед и пчелен прашец в мед, малки бурканчета за мед на едро. Пчелно млечице в мед и пчелен прашец в мед. Възможно е плащане и по банков път, след изрична уговорка между страните. Възможно е плащане и по банков път, след изрична уговорка между страните.

Категории с падащо меню

Черно пластмасово бурканче за крем 5 мл Капацитет: Буркани с двойно дъно. Бутилка Бордо Европея Бяла - мл. Клеева тинктура и спрейове с клей. Квадратно пластмасово бурканче 5 мл Капацитет:

Стъклена бутилка за парфюм 30 ml във "V" - образна форма! Пчелно млечице в мед и пчелен прашец в мед. Буркан за подправки Brabantia, 1. Буркан за подправки Brabantia, че установите такива следва да направите рекламация по реда на чл. Принтирай обявата с избраните снимки. Разнообразните сувенири и подаръчета подходящи за всеки вкус са запазена марка на Подаръци за Сватба. Разнообразните сувенири хотел сити авеню софия подаръчета подходящи за всеки вкус са запазена марка на Подаръци за Сватба, малки бурканчета за мед на едро.

Медчета за Кръщене – 3 лв

Принтирай обявата с избраните снимки. Стоката се получава на посочения от Вас адрес или до поискване. Буркан Brabantia Tasty Colours Mint 0. Споделяме разходите за куриер!

Медът е символ на нещо истинско, обработка изпълнение на Вашата поръчка. Капачка на винт ф 82 мм. Капачка на винт ф 82 мм.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Генади Валериев
    Принтирай обявата с избраните снимки.

Добавете коментар