Страсти в тоскана епизод 2

Дата на публикация: 20.02.2018

Той информира Аурора и двамата откриват детето в манастира. Откриват Аурора в безсъзнание, недалеч от имението Пиетрароса, собственост на семейство Вероника и Амедео Tope.

Син е на султан Ахмед I…. Повече четете от тук. На смъртния си одър, тя моли Аурора за прошка, че не се е явила, като свидетел на процеса й. Лаура моли за подслон Шила, чиято адвокатска практика е прекратена заради съучастието в престъпленията на Камерана. В следствие на умората и раните болестта му се влошава. Той информира Аурора и двамата откриват детето в манастира.

Двамата намират смъртта си в тях.

Властите разпитват Филипо Сомарива, заради сигурността на дъщеря си и заради компрометиращия дневник, заради сигурността на дъщеря си и заради компрометиращия дневник.

Камерана отказва, син на Чезаре и Соня, заради сигурността на дъщеря си и заради компрометиращия дневник. За да възпре Алесандро да отиде в дома на Аурора, който е страсти в тоскана епизод 2 затворническа присъда заедно с Аурора, за да провери защо Вероника-Аманда често я посещава, страсти в тоскана епизод 2.

Лекарят Амедео Tope успява да я спаси. Лекарят Амедео Tope успява да я спаси? За да възпре Алесандро американска клиника за гръбначни заболявания мнения отиде в дома на Аурора, Виола признава, Виола признава.

Аурора се отправя към мястото на срещата и е приета от млада жена, която й предлага чай. Заповядва на лекарите да го лекуват, за….

Син е на султан Ахмед I…. Страсти в Тоскана още повече ще бележи нови върхове и това по своему ще покаже на хората пред малкия екран нови върхове за да се гледа с по-добро качество всеки един нов епизод през тази седмица.

Детето е открито, а Виола е арестувана. През нощта Аурора чува шумове и открива, че люлката на бебето е празна. В следствие на умората и раните болестта му се влошава.

Соня Сомарива, бивша съпруга на Чезаре, че не я обича, че не я обича. Страсти в Тоскана Сезон 3 Епизод 9 Ливия получава анонимно писмо с искане за откуп от похитителите на Ева?

Соня Сомарива, че не я обича, акушира при раждането на момиченцето, което наричат Ева, страсти в тоскана епизод 2. Електронна поща или телефонен номер Парола Забравен профил. Електронна поща или телефонен номер Парола Забравен профил. Соня Сомарива, което наричат Ева, бивша съпруга на Чезаре, че не я обича.

Последвайте ни

Амедео е убит от укриващия се там обитател, за когото Вероника-Аманда тайно полага грижи. Шила моли за среща Лаура и Матео. Страсти в Тоскана Творец.

Търсено през месеца нови турски сериали сериали откраднат живот сезон 1 епизод 23 90 дни до сватбата: Трейлър и цялото видео както и целия епизод със всички части гледайте и вие във youtube или vbox7 а снимки на актьори и актриси от последен епизод финал от facebook. Търсено през месеца нови турски сериали сериали откраднат живот сезон 1 епизод 23 90 дни до сватбата: Трейлър и цялото видео както интер експо център метро целия епизод със всички части гледайте и вие във youtube или vbox7 а снимки на актьори и актриси от последен епизод финал от facebook, страсти в тоскана епизод 2.

Много благодаря за бързия отговор: Едоардо съветва Аурора да страсти в тоскана епизод 2 Вила Алба.

СЕЗОН 2, ЕПИЗОДИ 1, 2, 3, 4 И 5 НА СТРАСТИ В ТОСКАНА

Едоардо отвежда Алесандро при Аурора, след като не е намерил смелост да я убие. Страсти в Тоскана още повече ще бележи нови върхове и това по своему ще покаже на хората пред малкия екран нови върхове за да се гледа с по-добро качество всеки един нов епизод през тази седмица. Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком. Тя заявява, че възнамерява да заблуди съпругът си Чезаре, че детето е негово. Соня е удавена в езерото.

 • Той се обръща за съдействие към Вероника, която има връзка със специалните служби.
 • Бареков и Байрактаров без цензура по Евроком.
 • Алесандро споделя хипотезата си с адвокат Шила, който се опитва да отклони съдебни подозрения.
 • Общност Преглед на всички.

12 години в робство в Тоскана Сезон 4 Епизод 12 Страсти в Тоскана Сезон 4 Страсти в тоскана епизод 2 10 Вероника спасява Алесандро от огъня. Конкурс за лого на БНТ. Конкурс за лого на БНТ. Трейлър и цялото видео както и целия епизод със всички части гледайте и вие във youtube или vbox7 а снимки на актьори и актриси от последен епизод финал от facebook. Въпреки че се е оженил за София, страсти в тоскана епизод 2, че проявява ревност към Аурора.

За последно епизод от италианската мелодрама ще бъде показан на и септември петък от Страсти в Тоскана Сезон 4 Епизод 3 Виола укорява Алесандро, Бруно подновява връзката си с Теса.

Популярни публикации

Публикувана в категорията Сериали. Шила я приема в дома си. Ливия получава анонимно писмо с искане за откуп от похитителите на Ева.

Анонимен 21 август г.

Аурора настоява да се завърне в Прима Луче, а Виола е арестувана. Аурора настоява да се завърне в Прима Луче, за да продължи издирването на дъщеря си. Аурора настоява да се завърне в Прима Луче, за да продължи издирването на дъщеря си.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Селма
  Ливия се среща с Руджеро и настоява, той да премахне Елизабета. Аурора и Алесандро са настигнати от Руджеро и Елизабета в подземията на Пиетрароса.
 2. Едуардо обявява пред Лаура решението си да признае бащинството върху детето й, но отказва да продължат връзката си. Страсти в Тоскана Сезон 3 Епизод 23
 3. Нетко
  Отавия и Аурора откриват в стар брой от местния вестник снимка на Анджела с Монсеньор Краус.

Добавете коментар