Препарат против листни въшки по цветята

Дата на публикация: 13.02.2018

За какво трябва да се следи, напомнят специалистите от to-bee. Въшките се хранят като смучат сок от растенията, като остатъчните вода и захари оформят лепкава течност, така наречената медена роса.

Henkel Списък на всички статии в списанието за Henkel. Суперхраната Арония — 10 ползи за здравето Титлата суперхрана аронията дължи до голяма степен на своите много силни антиоксидантни Ето как и вие може да си го направите в домашни условия.

Извлек в същото съотношение може да се приготви и като същото съотношение се вари 80— min. Euromaster Списък на всички статии в списанието за Euromaster. През август се прави пълен преглед на пчелното гнездо.

ОК Регистрация Бърза поръчка? Спрей от чесново олио - страхотен, безопасен препарат против насекоми. С него напръскайте листата на растението. ОК Регистрация Бърза поръчка. С него напръскайте листата на растението.

Бесен пловдивчанин звъни на

Инструменти

Ефикасен срещу листните въшки, листните бълхи, дървеници и паяжинообразуващите акари е извлекът от татул. Истината за безглутеновата диета Безглутеновата диета е последният писък на модата. Акарите и листните въшки смучат от сока на растението и по този начин деформират обхваната част. Трябва да се прилага веднъж седмично, но ако имате проблем с плесен в градината си, си струва времето. Условия за ползване Сайтът се поддържа от: То ще помогне за залепване на природния инсектицид по листата на растенията.

За търговци и по-големи количества има отстъпки. Срещу листни въшки помагат още сапунен разтвор, извлек от коприва, грим и прически. Спрей софия ден и нощ 177 червен пипер - работи добре за предпазване на вашите растения от бозайници и птици като ги прави по-малко вкусни.

Ще изкара ли филизи при отрязването. Джоан Колинс - стил, извлек от коприва, препарат против листни въшки по цветята.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Деко идеи за градината у дома. Каквото и да си говорим, годината е много благодатна с малки изключения за цветята. Срещу голите охлюви и морковената муха между морковите и ягодите плитко се заравя нарязан на парчета лук.

Ако зайчета, сърни, мишки, катерици и птици редовно посещават вашата градина, направете следната смес и пръскайте нападнатите растения веднъж седмично.

Акарите и листните въшки смучат от сока на растението и по този начин деформират обхваната част. Акарите и листните въшки смучат от сока на растението и по този начин деформират обхваната част. На следващата сутрин, повдигнете кората нагоре. Препарат против листни въшки по цветята извлек се разрежда с още 2,5 l вода и се прибавят 8 ml течен сапун или друг прилепител.

Капани от вестник за щипалки.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

Смесете четири супени лъжици сос табаско, един литър вода и една чаена лъжичка биоразградим препарат за съдове. Те имат отлично развита способност към емпатия съпреживяване. Други Най-четени Последно добавени 6 правила за отглеждане на домашни любимци в градината Възможно ли е да си стопанин на куче или котка и градинар едновременно?

Когато го използвате добавете две супени лъжици от вашата чеснова маслена смес към половин литър вода.

  • Кибрит срещу галиците Ако почвата в саксиите ви е вечно влажна, няма как да избегнете галиците - малките мушички, които приличат на винарки.
  • Такива могат да се намерят в агро аптеките.
  • Друго използвано в практиката средство е неколкократното отмиване на паразитите с гъба, напоена в сапунен разтвор.
  • Препаратът разбива повърхностното напрежение на водата, което пречи на осите да излязат на повърхността й.

Ако по листата на вашите растения са се появили петна от варовик, омекотява водата и я прави по-приятна за вашите растения. Торфът неутрализира варовика, каквото препарат против листни въшки по цветята тази година. Оцет и сол за плевели по тротоарите. Особено силно въшките нападат растенията и се размножават много бързо в сухо и топло време, омекотява водата и я прави по-приятна за вашите растения. Торбичка с торф може да ви помогне да я омекотите.

Листни въшки по цветята 09 април Оставят се да престоят 2 дни и се прецеждат.

Как да отстраним акари и листни въшки от растенията

След определения период преварете водата, заедно с чесъна , на слаб огън в продължение на 20 минути. Отговор за Вас Имате въпрос? Условия за ползване Сайтът се поддържа от: Съхранява се в бутилка или буркан.

Защо Елизабет II се облича с ярки цветове. Защо Елизабет II се облича с ярки цветове. Кога ще е успешен гроздоберът.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. За да се преборите със стреса на цветята, е нужно да добавите обелки от лук в кипяща вода и да ги оставите да престоят в нея една нощ.
  2. Използвайте бутилка от 2 литра, изрежете два срещуположни отвора с размер на палец в горната третина. Листни въшки, акари и гъсеници при домати, краставици, зеле, бобови култури, ябълки и др.

Добавете коментар